Presoterapie

Tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat astfel relizandu-se o activare a tuturor punctelor ganglionare. Prin acest procedeu se accelereaza eliminarea toxinelor si substantelor reziduale prin intermediul cailor urinare si limfatice.

Sistemul limfatic este o retea complexa formata din ganglioni limfatici, glande, vase si capilare limfatice ce functioneaza ca un filtru si ca un sistem de eliminare a substantelor toxice din organism.
Putem considera sistemul limfatic drept “sistemul de canalizare” al organismului nostru.

Drenajul limfatic este un tratament detoxifiant, non-invaziv nedureros si reprezinta una dintre cele mai inovative si revolutionare proceduri care promoveaza functiile naturale ale corpului uman, fiind considerata o tehnica avand origini fizioterapeutice.

Aparatul contine costum impermeabil cu 5 camere care umfla separat fiecare camera in parte, pornindu-se de la degetele picioarelor in sus pana la nivelul bustului (glezna, genunchi, zona fesiera, abdomenu si brate).

Aparatul profesional de presoterapie cu electrostimulare, foloseste o tehnologie avansata, atat pentru a trata vasele de sange si insuficienta sistemului limfatic, cat si pentru imbunatatirea urmatoarelor probleme:
– picioare umflate,
– picioare grele,
– eliminarea toxinelor,
– retinerea de apa.

 

 

In general presoterapia este indicata tuturor persoanelor care au probleme de circulatie. Presoterapia este un tratament de evitat în timpul sarcinii și alaptarii, nu este indicata persoanelor purtatoare de pace maker sau acelora care sufera de insuficiența hepatica, leziuni ale pielii, flebita sau procese inflamatorii severe, cum ar fi tuberculoza, HIV si neoplazii.

Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire. O putem folosi in combinatie cu electrostimularea. Pacientul simte o senzatie de presiune, similara cu cea de la masaj, fara durere si fara disconfort.

Cavitatie

Tratamentul de cavitatie stimuleaza continua cu supra-presiune cavitationala rupe membranele celulare şi cauzeaza o implozie care face ca particulele de grasime sa se distrugă si sa se transforme din substanta solida, în substanta lichida

Distrugerea adipocitelor va elibera grasimile localizate intracelular, grasimi care ulterior vor fi metabolizate natural.

Efectul este vizibil inca de la prima sesiune de tratament, iar dimensiunea zonei de tesut adipos in zona tratata se va reduce cu 1-5 cm in saptamanile urmatoare.

Dupa tratament nu este necesara o perioada de recuperare, iar rezultatele apar mai degraba in centimetri decat in kilograme. Inainte si dupa tratament este obligatorie hidratarea – in jur de 2 litri de apa, pentru a stimula actiunea de purificare a ficatului.

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum