Tratament Criolipoliza

Criolipoliza este o idee revolutionara de dizolvare a grasimii. Studiile au aratat ca celulele bogate lipidice subcutanate pot fi afectate selectiv prin racirea tesutului subcutanat la temperaturi sub 10 grade Celsius. Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora acuala care elimina definitiv grasimile in exces.

Criolipoliza reprezinta o procedura de distrugere a grasimii (lipoliza) prin racire (crio) si a ajuns sa fie cea mai cautata tehnica de slabire localizata din Europa din ultimii ani.

Descoperita in 2010 de cercetatorii de la Harvard, si aprobata FDA, criolipoliza este solutia naturala de a scapa de centimetrii in plus, prin distrugerea celulelor grase din zona dorita de tine, in mai putin de 60 de minute.

De multe ori grasimea nedorita nu se va clinti din loc, indiferent ca mergi la sala sau tii dieta. Iar daca pana acum 10 ani singura solutie de a scapa localizat de celulele grase era interventia chirurgicala, odata cu descoperirea criolipolizei, poti scapa de centimetri in plus doar prin inghetarea lor.

 

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum