EMS Sculpt – Modeleaza-ti corpul

EMS Sculpt este o procedura pentru formarea muschilor si arderea grasimilor foarte eficient.

Acest procedeu se foloseste de tehnologia HIFEM, adica focalizeaza energia electromagnetica in zona dorita inducand in acest mod contractii musculare supramaximale ce nu pot fi realizate prin exercitii fizice sau contractii voluntare.
In timpul contractiilor musculare voluntare normale fiberle musculare se relaxeaza intre fiecare stimul nervos, dispozitivul genereaza impulsuri la o frecventa atat de rapida incat nu permite o astfel de realxare.
Contractiile supramaximale deterimina eliberearea de adrenalina iar aceasta declanseaza un raspuns intens la procesul de lipoliza in celulele adipoase.

EMS Sculpt zone des folosite si informatii suplimentare!

Ems sculpt functioneaza in special pe zona abdomenului, contracta si strange muschii pentru a arde grasimile si pentru a sculpta zona.
acest tratament va poate ajuta sa imbunatatiti definitia musculara pe care o aveti deja dobandita in rutina dumneavostra de la sala sau facand exercitii acasa.
Este ideal pentru a scapa de acei centimetrii de grasime de pe abdomen, care nu dispare oricate exercitii ati face.

O alta zona care ne da batai de cap este zona feselor, ems sculting functioneaza cu aceiasi precizie pe zona feselor folosind aceleasi contracii musculare supramaximale ca si in zona abdomenului.
Multi clienti aleg sa incerce acest tratament in locul unui lifting. Tehnologia HIFEM ofera prima procedura de ridicare a fundului neinvaziva din lume.
Acest tratament va poate oferi forma, tonus si ridicarea dorita.

 

Rezultate

  • Scade circumferinta taliei cu 4 cm;
  • reduce cu 11% separarea muschilor abdominali
  • creste de 5 ori metabolismul grasimilor
  • 80% din clienti au capatat un efect vizibil de ridicare a feselor
  • 19% reduce grasimea
  • 16% creste masa musculara

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum