Impachetare cu alge marine tunel

Tunelul cu raze infrarosii  reprezinta o sauna moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratand cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate a pielii. Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interior se va mari iar in acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschisi, iar temperatura ridicata din interior va duce la o transpiratie intensiva si mult mai benefica.
Caldura oferita de razele infrarosii in cadrul sedintelor de impachetari anticelulita, este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat desi senzatia de disconfort termic este minima, rezultatele sunt de doua ori mai bune.

 

Rezultate

Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpiratia generata în acest tunel elimina aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflata in exces în organism.

Tunelul cu raze infrarosii este o procedura non-agresiva și non-invaziva pentru organism.

Pentru rezultate optime se recomanda efectuarea sedintelor de termoterapie cu infrarosu în combinatie cu impachetari corporale sau electrostimulare.

Contraindicatii: femei inssrcinate; menstruatie; diabet; afectiuni cardiace; prezenta venelor varicoase; hipertensiune; boli respiratorii; afectiuni ale pielii (dermatoze, eczeme); inflamatii sau vanatai majore, anxietate, claustrofobie, cancer in ultimii 5 ani.

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum