Terapia Lipolaser System

Grasimea excesiva dauneaza aspectului si conditiei fizice si de asemenea, poate cauza anumite boli. Tesutul adipos excesiv poate fi localizat in mai multe parti ale corpului, solduri, fund, abdomen, genunchi, spate, fata, brate etc. 

Aceasta are aspect de fagure, inestetic. Grasimea excesiva este asociata cu riscuri asupra sanatatii si de aceea controlul sau eliminarea acesteia sunt necesare.

Pentru a diminua grasimea corporala, pe langa utilizarea RF, a liposuctiei asistate cu laser si a ultrasunetelor de intensitate ridicata pentru a accelera metabolismul, puteti incerca sa utilizati noua tehnologie Lipolaser pentru a subtia stratul de grasime si pentru a creea un aspect placut.

Daca dupa o dieta rezonabila, exercitii regulate, inca intampinati probleme in indepartatrea grasimii, cea mai noua tehnologie Lipolaser este solutia adecvata. Indiferent daca este o zonă cu grasime densa, cum ar fi soldurile deasupra taliei, zona burtii, spatele, tehnologia de refrigerare solubila a grasimii poate avea rezultate uimitoare.

Principiul Lipolaser

          Lipolaserul este un aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei. Tratamentul cu LipoLaser topeste grasimea inestetica de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“. Nu se foloseste nici un produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul patrunde in profunzime, pana la grasime, fara durere sau urme lasate. Inovatia o reprezinta faptul ca undele laser sunt facute sa actioneze doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau masa musculara.

           Rolul principal al bio-stimularii cu laser, cu energie redusa este acordarea de energie adecvata pentru stimularea celulelor biologice si pentru inducerea sau consolidarea unui numar de raspunsuri fiziologice, acestea ducand la imbunatatirea circulatiei sanguine locale, reglarea functiei celulare, imbunatatirea sistemului imunitar si acelerarea metabolismului.

          In spectru vizibil al ochiului uman, lungimea de unda a laserului de 650nm-660nm este perceputa ca o lumina rosie care poate patrunde in organism pana la 8-10mm, activarea eficienta si repararea celulelor, stimuleaza metabolismului celular, pentru stimularea biochimica a celulelor superficiale si a fluxului de sange.(hiperemie).

          Tesutul pielii nu va fi ranit  si are, de asemenea, functia de a stimula meridianele corpului intr-un mod sanatos.

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum