Tratamente Faciale Always Beauty

MASAJ REFLEXOGEN

Reflexoterapia este o foarte buna metoda de prevenire si tratare a unor tulburari sau afectiuni.
La extremitatile corpului – talpi, palme, nas, urechi – sunt terminatii nervoase si zone reflexe ale organelor din corp. Tehnicile de reflexoterapie au la baza principii asemanatoare cu acupunctura si presopunctura – stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism si debloca circuitul energetic in corp.

Afla mai multe...

MASAJ DE RELAXARE

Ajuta la eliberarea de endorfine si serotonina, avand astfel un puternic impact la nivel psihologic. Corpul are nevoie de un timp alocat reîncărcării cu energie și eliberarea tensiunilor.
Pentru rezultate cat mai bune, acest masaj se efectueaza intr-o ambianta placuta, utilizand uleiuri aromate si muzica linistitoare.

Afla mai multe...

MASAJ ANTICELULITIC CU BETE DE BAMBUS

Masajul cu bețe de bambus se numără printre terapiile care o dată descoperite, au toate șansele să creeze dependență. O dependență benefică atât pentru organism, cât și pentru siluetă și psihic. Nu întâmplător, atunci când explicăm pacienților în ce constă masajul cu bambus, facem referire la tot ceea ce înseamnă “wellbeing” – un corp armonios și sănătos, mobilitate, tonus și acel sentiment unic de echilibru.

Afla mai multe...

MASAJ ANTICELULITIC

Masajul anticelulitic este o metodă foarte eficientă de diminuare și eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil, după numai câteva ședințe. Este una din cele mai bune soluții de a scăpa de “coaja de portocală”, fiind efectuat local, în zonele afectate de celulită.

Masajul anticelulitic este un masaj profund, adânc și uneori puțin dureros.

Afla mai multe...

MASAJ FUSION / STRETCHING

Masaj intuitiv personalizat, in care terapeutul combina liber diverse tehnici de masaj (relaxare, drenaj limfatic, masaj tisular profund, reflexoterapie, presiuni, mobilizari, stretching, masaj anticelulitic, aplicare de comprese sau pietre calde) adaptate nevoilor si preferintelor clientului.

Afla mai multe...

MASAJ DEEP TISSUE

Masajul deep tissue este un tip de masaj care țintește masa musculară și țesutul conjunctiv (fascia) în profunzime, cu scopul de a detensiona și a reda mobilitatea întregului corp. Contracturile musculare împiedică alimentarea cu nutrienți și oxigen, cauzând inflamația și permițând acumularea de toxine în țesuturi.

 

Afla mai multe...
× Programeaza-te Acum