Omnidirectional Anticelulitic

Nou!  Singurul aparat Omnidirectional 360 slim din Romania la Famisoo Clinic!
Folosind combinatia revolutionara a doua tehnologii dovedite si eficiente, Omnidirectional 360 slim este singurul dispozitiv care trateaza toate cele 5 cauze ale celulitei.

 • trateaza celulita gradul I, II, III, IV, V
 • imbunatateste structura pielii;

elimina depozitele de grasime localizate;Terapiile anticelulitice…un moft sau o necesitate?!

Terapiile anticelulitice…un moft sau o necesitate?!

Pe tine,te deranjeaza celulita?! 

Acum nu ar mai trebui sa fie o problemă deoarece avem soluția…BTL X-Wave/ BTL Celuttone, împotriva celulitei!

O noua terapie în domeniul tratamentelor non-invazive, tehnologia X-Wave aplica o combinatie de unde acustice și electrice, administrate simultan cu ajutorul unui aparat patentat, obtinand rezultate excelente atat în cazul fermitătii pielii, dar și in cel al reducerii celulitei.

Recomandată pentru: picioare, coapse, fese, abdomen, brate.

  Sesiunea de tratament este una rapida, de maximum 10 minute/ zona si poate fi administrata de 2×/saptamana, pana la obtinerea rezultatelor dorite.

  Tratamentul BTL X-Wave s-a dovedit eficient atat de sine statator, dar si în combinatie cu celelalte tratamente care au la baza tehnologii inovatoare Lymphastim)

  In cazul tratamentului impotriva celulitei, terapia cu unde electro-acustice actioneaza la nivel general, regenerand fermitatea pielii, reducand „gropitele“ și edemul, imbunatatind si aspectul pielii.

  Tehnologia BTL X-Wave are rezultate remarcabile în tratamentul celulitei de nivel 1, 2 și 3, imbunatatind, în acelasi timp, si aspectul pielii imbatranite, eliminand neregularitatile aparute în urma liposuctie si lipoedem.

  Recapatati increderea
  in tine.

  Asigurati o zi linistita!

  × Programeaza-te Acum