Tratamentul cu Oxigen Hiperbaric

 

Ideal in tratamentul anti-aging si refacerea tenului dupa extractii, tratarea cicatricelor in urma unui tratament cu laser, arsurilor sau operatiilor, tratarea liniilor antirid fine si adanci, tratarea acneei, punctelor negre si inflamatiilor.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer (de puritate scazuta 16-18%) prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%. Imbogatindu-l cu seruri cu sustante active , bulele de oxigen hipebaric sunt difuzate cu o anumita presiune pe piele si impinse in profunzimea dermului. Rezultatele obtinute se bazeaza pe oxigenarea si imbunatatirea respiratiei celulare, stimularea circulatiei sangvine, regenerarea celulara si hidratarea pielii in profunzime. Tratamentul este rapid, noninvaziv, cu efecte imediate şi de lungă durată.

In cazul tenului acneic, oxigenul este un adevărat medicament pentru că grăbeşte vindecarea leziunilor şi, în general, a imperfecţiunilor.

Prin oxigen sunt susţinute grupele de colagen şi reţelele de acid hialuronic responsabile în ten de elasticitate, fermitate, vitalitate si luminozitate.

.

Jetul puternic de oxigen deschide porii si permite patrunderea moleculelor de acid hialuronic si a cocktailului cu vitamine si antioxidanti în derm. Senzaţia este plăcută, neexistând nici un fel de durere pe tot parcursul şedinţei.

Rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta, pielea este oxigenata, iar productia de colagen si elastina este stimulata, tenul arata reintinerit, hidratat, ridurile sunt reduse.

Efecte si beneficii

Efectele pozitive ale oxigenului foarte concentrat sunt livrate direct celulelor pielii cu domul hiperbaric inovator, unic. Există numeroase beneficii ale terapiei cu oxigen, inclusiv:

 

  • Reda elasticitatea
  • Reduce roșeața și inflamația
  • Crește rezistența fibrelor de elastină și colagen din piele
  • Reglează fluxul sanguin și crește numărul de celule sanguine
  • Normalizează rata metabolică a pielii și crește metabolismul celular
  • Oferă pielii un aspect strălucitor, tineresc
  • Accelerează creșterea și refacerea celulelor
  • Reduce stresul celular și crește energia celulară
  • Îmbunătățește capacitatea pielii de a absorbi vitaminele, mineralele, nutrienții și soluțiile de îngrijire a pielii

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum