Peeling Carbonic

Peelingul cu laser cu carbon este o procedură rapidă și nedureroasă care ajută la îmbunătățirea aspectului pielii.

Este folosit în principal de persoanele cu piele grasă, acnee și pori dilatați sau înfundați. Acest tratament este, de asemenea, benefic dacă începeți să vedeți efectele daunelor solare asupra pielii.

Peelingurile cu laser de carbon sunt folosite pentru a trata:

  • acnee
  • pigmentarea acneei
  • cicatrici de acnee
  • pori mariti si infundati
  • melasma
  • fotoîmbătrânire
  • linii fine și riduri

Peelingurile cu laser cu carbon sunt complet non-invazive și foarte blânde. Ca regulă generală, nu este nevoie de o pregătire specială.
Procedura în sine este nedureroasă, deși unii oameni spun că simt o ușoară senzație de usturime în timpul tratamentului. Majoritatea oamenilor se simt bine imediat după aceea. Cel mai frecvent efect secundar este roșeața ușoară, care de obicei dispare într-o zi.
Probabil veți observa o oarecare îmbunătățire după un tratament, care exfoliază pielea și desfunda porii, astfel încât aceasta să pară mai strălucitoare și mai clară imediat. Rezultatele tale se pot îmbunătăți în timp, deoarece pielea produce mai mult colagen și elastină.‌‌

Peelingurile cu laser cu carbon sunt de obicei foarte eficiente pentru îmbunătățirea aspectului pielii grase și a porilor mari. Dacă aveți acnee severă sau cicatrici de acnee, pot fi necesare mai multe tratamente înainte de a vedea rezultatele complete. Liniile fine și ridurile ar trebui, de asemenea, să fie vizibil diminuate după unul sau mai multe tratamente.

Îmbunătățiri semnificative au fost observate la al patrulea tratament. După al șaselea tratament, acneea ei a fost redusă cu 90 la sută. Aceste rezultate de lungă durată au fost încă evidente la o vizită de urmărire două luni mai târziu.

La fel ca peelingurile chimice, peelingurile cu laser cu carbon nu vor oferi rezultate permanente. Este posibil să aveți nevoie de tratamente continue pentru a susține beneficiile fiecăruia. Peelingurile cu carbon pot fi repetate la fiecare două până la trei săptămâni. Această perioadă de timp permite o regenerare amplă a colagenului între tratamente.

Recapatati increderea
in tine.

Asigurati o zi linistita!

× Programeaza-te Acum